Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم در جلسه ستاد پیشگیری از کرونا شهرستان جهرم گفت: بر اساس آمارگیری در مهرماه امسال، ۲۰ مورد از بستری‌ها مربوط به این گروه از افراد بوده است.

او بیان کرد: مطابق پیش‌بینی اعلام شده هفته پیش، شهرستان جهرم در آخر هفته گذشته وارد فاز قرمز شد که از جمله این دلایل   رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی است،

رحمانیان تصریح کرد: در روستاهای ما دستور العمل های بهداشتی به طور کلی رعایت نمی‌شود و در شهرستان جهرم هم حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد رعایت می‌شودو دومین مورد  مراجعه نکردن گروه‌های هدف برای دریافت واکسن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم ادامه داد: در جهرم میزان تجمعات بسیار بالا بوده و یکی از مهم‌ترین اقدامات، جلوگیری از این تجمعات است.

او افزود: واکسن زدن به معنی مهار کرونا نیست، بنابراین رعایت شیوه‌نامه‌ها و دوری از تجمعات بسیار  ضروری است.

رحمانیان اضافه کرد: واکسیناسیون در شهرستان  جهرم روند نزولی دارد و نسبت به روند آن در استان، به میزان ۶ تا ۷ درصد کاهش مشارکت وجود دارد و کمترین میزان مشارکت متعلق به گروه سنی ۱۸ تا ۳۰ سال است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم اظهار کرد: در افراد بالای ۶۰ سال مراجعه برای دز سوم بسیار حائز اهمیت است زیرا پس از گذشت ۴ تا ۶ ماه از دریافت دوز دوم، عملکرد سیستم حفاظتی افت کرده و این افراد به شدت مستعد بیماری می‌شوند.

او تاکید کرد: ویروس به شدت جهش پیدا کرده و شخص با ۱۰ درصد درگیری ریه به فاصله سه روز به ۷۰ درصد درگیری می‌رسد، بنابراین باید برای دریافت دوز سوم سریع اقدام شود.

رحمانیان گفت:‌ دو گروه سنی پایین‌ ترین سطح پوشش واکسیناسیون را داشته‌اند و از پرخطر ترین گروه‌ها محسوب می‌شوند، یکی گروه سنی ۲۰ تا ۴۰ سال و دیگری گروه سنی ۷۵  سال به بالا است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم بیان کرد: از گروه اول، ۲۳ هزار نفر و از گروه دوم، ۳هزار نفر واکسن دریافت نکرده‌اند که گروه سنی ۲۰ تا ۴۰ سال جمعیت فعال جامعه هستند و به همین دلیل به شدت بیماری را منتقل می‌کنند و گروه دوم به شدت آسیب‌پذیر هستند.

او  تصریح کرد: آمارها نشان می‌دهد که واکسیناسیون باعث کاهش میزان موارد بستری و مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا می‌شود و در واقع آمار بالای بستری به دلیل مراجعه نکردن گروه سنی‌های نام‌برده برای انجام واکسیناسیون است و در مجموع اگر روند واکسیناسیون و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به همین منوال ادامه یابد، شهرستان جهرم در وضعیت قرمز باقی می ماند.

تزریق دوز سوم به ویژه در افراد بالای ۶۰ سال ضروری است

مهدی شفیعیان معاون استاندار فارس و فرمانداری ویژه شهرستان جهرم نیز در این جلسه ادامه داد: با توجه به کاهش اثر بخشی پس از مدت زمان معین لازم است که تزریق دوز سوم طبق دوره زمانی اعلام شده  دانشگاه علوم پزشکی انجام شود.

او افزود: پس از طریق واکسن، رعایت شیوه‌نامه‌ها از جمله نرفتن در تجمعات، استفاده از ماسک،رعایت فاصله اجتماعی و تهویه مناسب از اولویت های کنترل شیوع بیماری کرونا است.

شفیعیان اضافه کرد: برای ترغیب افکار عمومی و تشویق مردم به واکسیناسیون جلسات مختلفی با رؤسای اتحادیه‌های صنفی، سمن‌ها، معتمدان و خبرنگاران برگزار شده است.

معاون استاندار فارس و فرمانداری ویژه شهرستان جهرم اظهار کرد: آمار واکسیناسیون به تفکیک سکونت‌گاه‌های مناطق روستای و محلات شهری آماده شده است و تصمیماتی به صورت نقطه‌ای به تفکیک هر سکونت گاه برای تسریع فرایند واکسیناسیون و رعایت دستور العمل ها اتخاذ می شود.

او گفت: با توجه به اینکه حدود ۲۳  هزار نفر در گروه سنی ۲۰ تا ۴۰ سال و ۳ هزار نفر در گروه سنی ۷۰ سال به بالا برای واکسیناسون مراجعه نکرده اند و از ظرفیت تمام دستگاه‌ها به‌ ویژه بسیج، حوزه‌های علمیه، سامانه‌های شاد، پزشکان خانواده، اصناف، شوراهای اسلامی و دهیاران که قابلیت‌های بالایی دارند برای فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی افکار عمومی استفاده شود زیرا گروه سنی ذکر شده اول که گروه فعال جامعه است در حال انتشار ویروس و گروه سنی دوم بیشترین آسیب‌پذیری را دارند.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز واقع شده است.

انتهای پیام/ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا بارداری رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جهرم شهرستان جهرم شیوه نامه ها گروه سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۱۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی

ایتنا - درباره اثرات مخرب استفاده از شبکه‌های اجتماعی تحقیقات گسترده‌ای انجام شده است. مطالعات جدید نشان می‌دهد، حتی یک هفته استفاده نکردن از این شبکه‌ها، اعتماد‌ به‌ نفس و نگرش زنان جوان را نسبت به بدن خود بهبود خواهد بخشید.
بر اساس گزارش مجله ScienceDirect، پژوهشگران در جریان مطالعه‌ای تحقیقاتی در یکی از دانشگاه‌های کانادا مشاهده کرده‌اند که فشار روانی بر زنان جوانی که به صورت مداوم در حال مقایسه اندام خود هستند، بسیار بالاست.

گروهی از دختران جوان که در این مطالعه تحقیقاتی شرکت کرده‌اند، از تاثیر مخرب شبکه‌های اجتماعی در زندگی‌شان گفته‌اند، از جمله اینکه استفاده از شبکه‌های اجتماعی توانایی آنان در ایجاد روابط را کاهش داده، خواب آنان را مختل کرده و همچنین سبب شده که حتی به خودکشی بیاندیشند.

در این مطالعه ۶۶ دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه یورک تورنتو به دو گروه تقسیم شدند. دسترسی گروه اول به مدت یک هفته به فیس‌بوک، تیک‌تاک، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی قطع شد و گروه دیگر طبق روال معمول به این شبکه‌ها دسترسی داشتند.

پیش از آغاز مطالعه نیز با شرکت‌کنندگان هر دو گروه مصاحبه و سوالاتی مانند میزان تمرکز، اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدنشان پرسیده شد. مثلا اینکه چقدر از اندام خود راضی هستند؟ آیا دوست دارند مانند مدل‌های مجلات به نظر برسند؟ چقدر در روز بدن خودشان را با اینفولئنسرهای شبکه‌های اجتماعی مقایسه می‌کنند؟ نسبت به بدن خود شرم دارند؟

به گفته جنیفر میلز، استاد روانشناسی که این پژوهش را هدایت می‌کرد، پاسخ‌ها شوکه کننده بود و از اثرات مخرب بزرگی خبر می‌داد که اغلب در تحقیقات روانشناسی نادیده گرفته می‌شوند.

 

حتی پس از اصلاحات آماری که تنوع طبیعی در نحوه تفکر افراد در مورد بدن خود را در نظر گرفته بود، بین دو گروه مطالعه تفاوت آشکاری وجود داشت. بدین ترتیب که اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدن خود در گروهی که در یک هفته از شبکه‌های اجتماعی استفاده نکرده بودند، به میزان قابل توجهی بهتر بود.

میلز که بیش از دو دهه است در مورد نقش هدفمند رسانه‌ها بر زنان و به خصوص تاثیر آن بر اختلالات زنان تحقیق کرده است، می‌گوید: «این موضوعات پیش از فراگیر شدن اینترنت تا امروز که استفاده از شبکه‌های اجتماعی به طور چشمگیری اجتناب‌ناپذیر شده، وجود داشته است. البته در آن زمان، فقط می‌توانستید تعداد محدودی از دقایق یا ساعات خود را صرف خواندن مجلات مد و زیبایی کنید و این مجلات دست کم فقط یک بار در هفته منتشر می‌شدند اما حالا هر لحظه در معرض خواندن و دیدن مطالب از این دست هستید.»

این استاد روانشناسی همچنین معتقد است، پرهیز استفاده از شبکه‌های اجتماعی به تنهایی منجر به تغییر در ارزش‌های روانشناختی در بین زنان جوان نخواهد شد.

عدم استفاده از چنین شبکه‌هایی افراد را به ملاقات بیشتر حضوری با دوستان، خواب با کیفیت و بودن در هوای تازه و ورزش نیز سوق می‌دهد؛ فعالیت‌هایی که به اثبات برای سلامت جسم و روان نقش بسیار مهم و سودمندی ایفا می‌کنند.

هدف نهایی از این مطالعه این است که آگاهی مردم نسبت به خطرات ناشی از استفاده کنترل‌نشده از شبکه‌های اجتماعی افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • تاج: اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفظ کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/ وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • تاج:اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفظ کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • تاج:اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفط کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • هشدار نگران‌کننده یک اقتصاددان نسبت به تشدید تورم/ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • گروه جهادی شهدای صمصامی ناجی زن باردار کوهرنگی