Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از جهرم، محمد رحمانیان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با اعلام  وزارت بهداشت و تایید وجود ویروس اُمیکرون در ایران، از روز گذشته تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور به حالت آماده باش در آمده اند زیرا با ویروس جدیدی با سرعت انتقال چندبرابری مواجه هستیم که می تواند پیک جدیدی را در زمان کمی نسبت به موج های قبل راه بیندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم، با اشاره به اینکه تجربه در بیشتر کشورهایی که این ویروس در آن شایع شده، نشان داده که بیشتر افراد بین ۱۸ تا ۳۰ سال به این سویه مبتلا شده‌ اند که کمترین میزان استقبال واکسن را داشته اند، افزود: از این رو نگرانی از شیوع بیماری در این گروه سنی دو چندان می شود زیرا  اگر موج بیماری از این گروه سنی خارج شود و به گروه های پرخطرتر مانند افراد مسن که بیماری های زمینه ای دارند برسد، قطعا موجب افزایش مرگ و میر می شود.

رحمانیان نسبت به شدت سرایت پذیری این سویه هشدار جدی داد و اظهار داشت: در شرایط فعلی تنها راه مطمئن برای مقابله با این سویه، تکمیل دوره های واکسیناسیون یعنی تزریق دز سوم واکسن و رعایت پروتکل های بهداشتی است.

وی ادامه داد: استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی و شستشوی مداوم دست ها  می‌تواند از گسترش بیماری جلوگیری کند.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم، افراد واکسینه نشده می توانند میزبان مناسبی برای ویروس اُمیکرون باشند و از آنجایی که تعداد زیادی از این افراد قبلا به کرونا هم مبتلا نشده اند  بنابراین بدنشان در برابر این ویروس بسیار آسیب پذیر و مستعد است.

وی اضافه کرد: واکسیناسیون بخصوص اگر جمعی انجام شود با افزایش ایمنی بخشی، از تبعات و عوارض بد بیماری کرونا و ایجاد پیک جدید جلوگیری می کند.

رحمانیان با اشاره به اینکه برخی کشورهای اروپایی در آستانه سال جدید درگیر این بیماری شده اند گفت: تمهیدات و اعمال محدودیت ها از سوی این کشورها هرچند از نظر اقتصادی آنان را تحت تاثیر قرار می دهد، اما اهمیت جلوگیری از انتقال بیماری و حفظ سلامت مردم، آن ها را به این امر واداشته است.

رحمانیان با تاکید بر اهمیت واکسیناسیون و ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی همراه با جلوگیری از تجمعات در مدارس، دانشگاه‌ها، مراسمات و غیره گفت: باید از هرگونه تجمع غیرضروری خودداری شود و افرادی که واکسن نزده اند هرچه سریعتر واکسینه شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشابه اینکه هم اکنون ۸۲  درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال جهرم و خفر نوبت اول و  ۷۰ درصد از  جمعیت ۱۲ سال به بالا دز دوم واکسن خود را دریافت کرده اند، اظهار کرد: مابقی نیز برای انجام این امر مهم اقدام نکرده اند که در صورت بروز و شیوع دوباره همه گیری می تواند تهدید جدی برای سلامت عمومی تلقی شود لذا برای جلوگیری از ایجاد شرایط قبل، نباید زمان طلایی را از دست داد و همه شهروندان بخصوص گروهای پرخطر ۷۰  سال به بالا بایستی با انجام واکسیناسیون و دزهای یادآور، خود و اطرافیانشان را ایمن سازند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی جهرم مرگ و میر بیماری علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۵۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟

دلایل متعددی وجود دارد که چرا برخی افراد می‌توانند بسیار سریع بدوند در حالی که برخی دیگر آهسته‌تر می‌دوند. ژنتیک و ویژگی‌هایی که از والدین خود به ارث می‌برید جزء عواملی است که در سرعت نقش دارد، اما انتخاب‌ها و تجربیات شما نیز نقش ایفا می‌کند.

به گزارش ایسنا، یوسین بولت(Usain Bolt)، سریع‌ترین فرد جهان، دوی ۱۰۰ متر را با سرعت ۲۳.۳۵ مایل در ساعت(۳۷.۵۷ کیلومتر در ساعت) دوید. این برای یک انسان بسیار سریع است و تقریبا مشابه همان سرعتی است که با ماشین در محله یا مناطق نزدیک به مدرسه حرکت می‌کنید. شاید وقتی در ماشین هستید آنقدر سریع به نظر نرسد، اما برای یک انسان بسیار سریع است و باید گفت تعداد کمی از دوندگان در جهان می‌توانند حتی نزدیک به این سرعت شوند.

به نقل از اس‌اف، یکی از عوامل اصلی که بر توانایی افراد در دویدن سریع تأثیر می‌گذارد، ساختار بدن از جمله نحوه عملکرد عضلات است.

بدن انسان بیش از ۶۰۰ ماهیچه دارد که با هم کار می‌کنند و به فرد این امکان را می‌دهند که در جهات مختلف و با سرعت‌های مختلف حرکت کنند. این ماهیچه‌ها از گروه‌هایی از فیبر تشکیل شده‌اند. دو نوع اصلی فیبر وجود دارد: تند انقباض و کند انقباض.

ماهیچه‌ها دارای ترکیبات مختلفی از این فیبرها هستند. به عنوان مثال، دو عضله ساق پا را تشکیل می‌دهند که یکی عمدتا فیبرهای تند انقباض دارد. این عضله ماهیچه دوقلو نام دارد که برای دوی سرعت و پریدن استفاده می‌شود. عضله دیگر عمدتا دارای فیبرهای کند انقباض است که برای پیاده روی و آهسته دویدن استفاده می‌شود.

فیبرهای عضلانی سریع انقباض، بزرگتر هستند و به بدن شما کمک می‌کنند تا سریع حرکت کند و نیروی قابل توجهی تولید کند. دوندگان سرعت معمولا دارای فیبرهای عضلانی سریع انقباض فراوانی هستند. با این حال، این نوع فیبر عضلانی نیز به سرعت خسته می‌شود که این مدت زمان دویدن با حداکثر سرعت را به مسافت‌های نسبتا کوتاه محدود می‌کند.

فیبرهای عضلانی کند انقباض کوچکتر هستند و به شما کمک می‌کنند با سرعت کمتر اما با استقامت بیشتری بدوید. دوندگان مسافت طولانی و دوچرخه سواران رقابتی مقادیر زیادی از این عضلات دارند.

اینکه چه مقدار از هر نوع فیبر عضلانی داشته باشید، عمدتا توسط ژن‌های شما تعیین می‌شود، بنابراین در مورد انواع ماهیچه‌ها باید با آنچه متولد شده‌اید کار کنید. اما تمرینات می‌تواند به تمرین دادن این عضلات کمک کند.

مغز شما نقش بزرگی ایفا می‌کند

توانایی بدنی فقط مربوط به ماهیچه‌ها نیست. مغز شما نیز نقش مهمی ایفا می‌کند.

ماهیچه‌های اسکلتی شما توسط مغز شما کنترل می‌شوند. برای مثال، می‌توانید طول گام‌هایتان، نحوه حرکت بازوها، برخورد پاهایتان با زمین و حتی روش‌هایی را که برای تنفس استفاده می‌کنید کنترل کنید. می‌توانید به بدن خود بیاموزید که از بهترین روش‌های دویدن استفاده کند.

همچنین می‌توانید فرم دویدن خود را با استفاده از کل بدن، حرکت دادن بازوها خلاف جهت پاها، دویدن روی انگشتان پا و به حداکثر رساندن زمان صرف شده در فاز اوج گرفتن با هر دو پا از زمین بهبود بخشید. استفاده از روش‌های مناسب دویدن به عضلات کمک می‌کند نیروی بیشتری ایجاد کنند و با هم کار کنند، که به شما کمک می‌کند سریع‌تر بدوید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! (+عکس)
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!