Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از این مخترعان چهارشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اختراع که «سامانه‌ی کنترل مصرف انرژی آب در دو گونه سیستم سرمایشی رایج در ساختمان‌ها» نام دارد به شماره ١۰۵۹۷١ در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و ابسته به قوه قضائیه به ثبت رسیده است.

جابر ابوئیان درباره این اختراع با بیان اینکه در اغلب اقلیم‌های ایران کولر آبی می‌تواند به عنوان سامانه‌ی سرمایی غالب در اکثر روزهای فصل گرم جوابگو باشد، اضافه کرد: در برخی از روزها و یا در برخی از ساعات روز سیستم کولر تبخیری نمی‌تواند شرایط آسایش حرارتی ساکنان را برآورده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل در برخی از مناطق جنوبی کشور علاوه بر کولرهای تبخیری از سیستم‌های سرمایی تراکمی نظیر کولر گازی یا اسپیلت نیز در منازل مسکونی و مکان‌های عمومی استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: سامانه‌های تبخیری مصرف آب و سامانه‌های تراکمی مصرف برق چشمگیری دارند که لازم است ساعات استفاده و نحوه‌ عملکرد آن‌ها به نحو قابل قبولی مدیریت شود. بنابراین لازم است برای دستیابی به شرایط آسایش حرارتی ساکنان با کمترین مصرف انرژی یک سیستم کنترلی هوشمند دما و رطوبت طراحی تا با تعیین محدوده‌ کاری با توجه به شرایط جوی محیط بیرون میان عملکرد کولر آبی و سیستم سرمایی  تراکمی (کولر گازی) مدیریت شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه جهرم افزود: در اختراع پیشنهادی الگوریتمی مطابق روابط ترمودینامیکی طراحی شده که قابلیت اجرا بر روی یک سیستم کنترلی را دارد. مطابق این الگوریتم و با استفاده از نمودار سایکرومتریک، سنسور به کار رفته در این سیستم، دما و رطوبت محیط بیرون ساختمان را اندازه‌گیری می‌کند و به سیستم کنترلی ارسال می‌کند و این سیستم مطابق برنامه‌ اعمال شده به آن طبق الگوریتم پیشنهادی، تعیین می‌کند که با توجه به شرایط جوی محیط بیرون استفاده از کدام سیستم سرمایی( کولر آبی یا گازی) در ساختمان بازدهی بهتری دارد و آن سیستم را راه‌اندازی می‌کند.

ابوئیان با اشاره به اینکه اختراع دوم نیز با همکاری عباس رضائی، دانش‌آموخته دانشگاه جهرم انجام شده است، اضافه کرد: عنوان این اختراع «پیشران آبی-بادی مگنوس» است که به شماره ثبتی  ١٠۳٠٠۳ در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت رسیده است.

وی با بیان اینکه این اختراع طرح نوینی از شناوری سطحی با نیرو محرکه‌ای تحت اثر مگنوس است که قابلیت استفاده از انرژی باد و جریان آب را دارد، افزود: در طرح پیشنهادی با توجه به تغییر ارتفاع استوانه، می‌توان بر خلاف روتور فلتنر که تنها از انرژی جریان باد تحت اثر مگنوس برای تولید نیروی پیشران استفاده می‌کند، از انرژی جریان آب نیز با توجه به پتانسیل بالای آن، استفاده کرد.

ابوئیان  اظهار کرد: از جمله مهمترین کاربرد این سیستم می‌توان به استفاده از آن در انواع شناورهای سطحی به جای بادبان نام برد که در صنعت کشتی‌سازی بسیار حائز اهمیت است و می‌تواند با کاهش مصرف سوخت از نظر اقتصادی و زیست محیطی نیز بسیار مناسب باشد.

کشتی روتور از نوع کشتی طراحی شده برای استفاده از اثر مگنوس برای نیروی محرکه است. این کشتی، حداقل تا حدی، توسط روتورهای عمودی بزرگ، که گاهی اوقات به عنوان بادبان‌های روتور شناخته می‌شوند، به حرکت در می‌آید. کشتی‌هایی که از نوع روتور مهندس آلمانی فلتنر استفاده می‌کنند گاهی به عنوان کشتی‌های فلتنر شناخته می‌شوند. اثر مگنوس نیرویی است که بر جسم در حال چرخش در جریان هوای متحرک وارد می‌شود که نیرویی عمود بر هم جهت جریان هوا و هم بر محور روتور ایجاد می‌کند.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها سازمان ثبت اسناد و املاک کشور جهرم دانشگاه اختراع

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور جهرم دانشگاه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور جهرم دانشگاه اختراع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۲۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • چطور یک کولر گازی مناسب انتخاب کنیم
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران