Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مجید ارجمند، چهارشنبه در جلسه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم با بیان اینکه برای زدودن زخم دیرین سالک از چهره جهرم مشارکت و همکاری همه نهادها و دستگاه‌های ذی‌ربط شهرستان نیاز است، اظهار کرد: شهرستان جهرم یکی از زخم‌خوردگان بیماری سالک  است که هر ساله تعدادی از شهروندان را در نواحی روستایی و شهری درگیر خود می‌کند ولی متأسفانه امسال با افزایش روند مبتلایان به این بیماری در سطح شهرستان مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اقدامات انجام شده برای مقابله با بیماری سالک توسط دانشگاه علوم پزشکی جهرم بخشی  از عملیات کنترل بیماری را شامل می‌شود؛ همکاری و مشارکت دستگاه‌های مربوط و ارتقای اگاهی عمومی بیشترین سهم در کنترل بیماری سالک دارند.

ارجمند بیان کرد: از ابتدای سال جاری، واحد مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم، طرح مقابله با سالک را به صورت ضربتی در این شهرستان آغاز کرده و اقدامات پیشگیرانه و کنترلی شامل آموزش، اقدامات پیشگیرانه و امور درمان را در اولویت امور قرار داده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم بیان کرد: جوندگان یکی از مهمترین عوامل شیوع و ناقلین بیماری سالک هستند که معاونت بهداشتی این دانشگاه عملیات جونده‌کشی در مناطق پرخطر شهرستان شامل حیدرآباد، نظام‌آباد، اسلام‌آباد، حسین‌آباد، تل ریگی، هرموج، قطب‌آباد، یوسف‌آباد، گلدامچه، علویه  و موسویه را به‌ویژه از اول اردیبهشت ماه لغایت مهرماه سال جاری، طی ۵ مرحله به انجام رسانده است.

خدمات درمانی به بیماران مبتلا به سالک در جهرم رایگان است

مدیر مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز در این جلسه اظهار کرد: تأمین اسپری دورکننده حشرات و ارسال به بعضی از مناطق روستایی، تأمین اقلام درمانی برای درمان بیماران مانند آمپول گلوکانتیم، پمادهای آمفولیش و پماد پارامومایسین و کرایو درمانی از دیگر اقدامات انجام شده در این زمینه است.

شاپور شادمند افزود: ویزیت بیماران  توسط پزشک، نمونه برداری و تشخیص آزمایشگاهی و درمان بیماران و آموزش به بیماران در خصوص درمان زخم و تأکید بر ادامه درمان، همچنین پیگیری بیماران در مرکز درمان سالک جهرم نیز به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با وجود اقدامات انجام شده باز هم شاهد افزایش موارد مبتلا در شهرستان هستیم افزود: اقدام‌های اساسی نظیر بهسازی محیط، جمع‌آوری زباله ها، جلوگیری از انباشت کودهای حیوانی، جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی شهر، تخریب خانه‌های مخروبه و خالی از سکنه و تسطیح این اماکن، آسفالت‌کردن کوچه‌های خاکی، جلوگیری از افزایش سگ های ولگرد و... از اقداماتی هستند که نیاز به هماهنگی و همکاری بین بخشی دارند تا این بیماری خطرناک بیش از پیش  به مرحله کنترل دربیاید.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی بیماری پوستی جهرم بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بیماری پوستی جهرم دانشگاه علوم پزشکی بیماری پوستی جهرم بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی جهرم بیماری سالک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج

مدیرکل بیمه سلامت کردستان از اختصاص ۹هزار میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در استان خبر داد. - اخبار استانها -

انور اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج در پاسخ به این سؤال که آیا از بیماران خاص در استان حمایت می‌شود؟ اظهار داشت: در دو سال گذشته با همکاری دانشگاه علوم پزشکی صندوق حمایت از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج راه‌اندازی شد که از 107 بیماری حمایت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه قبل از راه‌اندازی این صندوق تنها 5 نوع بیماری مشمول حمایت می‌شدند که اکنون 107 بیماری تحت پوشش قرار گرفته است، گفت: در سال نخست 5 هزار میلیارد تومان، سال دوم 7 هزار میلیارد تومان و اکنون برای سال سوم 9هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان درباره نحوه حمایت از بیماران افزود: این بیماران به دو صورت که نخست سامانه‌ای و خودکار در سیستم نشان‌دار می‌شوند که اکنون 80 هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج در کردستان شناسایی و مشمول حمایت این صندوق هستند. 

وی بیان کرد: از این 80 هزار نفر 40 درصد مربوط به بیمه تأمین اجتماعی هستند یعنی چتر حمایتی تنها محدود به بیمه سلامت نیست بلکه تمام ایرانیان می‌توانند از این مزایا بهره‌مند شوند.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: در سال گذشته  بار مراجعه بیماران خاص به مراکز درمانی در کشور 5 میلیون نفر و در کردستان 150هزار بار بوده است. 

وی اظهار کرد: از ابتدای طرح تاکنون بالغ بر 450میلیارد تومان بابت حمایت از بیماران خاص توسط بیمه سلامت پرداخت شده که از این میزان 40 میلیارد تومان آن در این اداره‌کل پرونده‌ها به صورت دستی از بیماران تحویل گرفته شده و بازپرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان اذعان داشت: بیماران خاص و صعب‌العلاج برای بهره‌مندی از این خدمات باید حتماً عضو یکی از بیمه‌های پایه (بیمه سلامت، تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و نیروهای مسلح) باشند.

انتها یپیام/481/

دیگر خبرها

  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • ادامه چالش‌های مواد مخدر برای افغانستان