Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجمن علمی دانشجویی مترجمی زبان انگلیسی دانشگاه جهرم جلسه مجازی با عنوان «حوزه‌های نوین پژوهشی در فناوری ترجمه» برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با تدریس حمید صادقیه ـ مترجم و مدرس دانشگاه، ۲۷ بهمن ساعت ۱۸ از طریق نرم‌افزار ادوبی کانکت برپا می‌شود.

این برنامه با همکاری گروه مطالعات ترجمه دانشگاه جهرم برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با استفاده از آدرس https://vc.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

jahromu.ac.ir/translator در آن شرکت کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @fardaj پیام دهند.

ساده‌ترین تعریف از «فناوری در ترجمه» بکارگیری فناوری هنگام ترجمه است. فناوری ترجمه به فناوری‌های نوین دیجیتال گفته می‌شود که به صورت اختصاصی در خدمت ترجمه هستند. ترجمه ماشینی (MT) نمونه بارز فناوریِ ترجمه است. در ترجمه ماشینی فناوری نقش یک ابزار برای مترجم را ایفا نمی کند بلکه فناوری وارد حوزه ترجمه می شود و طبق مدل‌های مختلف محصول ترجمه ارائه می‌کند. سرویس ترجمه گوگل (GT) معروف‌ترین و بارزترین مصداق فناوری ترجمه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فناوری ترجمه پژوهش فناوری ترجمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۷۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد بازدید کرد.

عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در بازدید از دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد، اظهار کرد: باید اعتراف کنم حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی که مقام معظم رهبری قبل و بعد از انقلاب اسلامی فرمود‌ه‌اند در این نمایشگاه ظهور و بروز یافته است و این حرکت در مسیر این تمدن را امروز مشاهده می‌کنیم.

وی ادامه داد: این عزیزان در نوجوانی در حوزه‌های مختلف محیط زیست، دارو‌های گیاهی، علوم پایه و مهندسی پزشکی دستاورد‌های فناورانه خود را به نمایش گذاشته‌اند که مسرت‌بخش و امیدآفرین است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر حمایت از دستاورد‌های پژوهشی دانش آموزان سمپادی بیان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر دستگاه‌ها باید تلاش کنند که از این دستاورد‌ها حمایت شود تا این نسل خوش‌فکر انگیزه بیش از پیش پیدا کند.

خسروپناه گفت: مباحث علمی و دانشی یک بخش است، بخش دیگر بینش است، دانش و بینش، علم و ایمان دو بال هستند باید دانش و بینش ارتباط داشته باشند تا اگر شبهاتی داشته باشند برطرف و استعداد‌های علمی شکوفاتر شود، باید از معلمان و مدیرانی که باعث شکوفا شدن این استعداد‌ها شده‌اند، سپاسگزاری کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید
  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد