Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد جعفر محبی روز سه شنبه با بیان اینکه بی‌توجهی ۲۸ آرایشگاه مردانه و زنانه به اخطاریه بهداشتی منجر به پلمب آن‌ها شد، گفت: عدم رعایت بهداشت، استفاده نکردن از تجهیزات مناسب و همین طور رعایت نکردن شیوه‌نامه‌های های بهداشتی کرونا از علت‌های اصلی اخطاریه‌های صادرشده و پلمب این تعداد از آرایشگاه‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم در ادامه با اشاره به تخلفات تعدادی از آرایشگاه‌های زنانه گفت: از مواردی که در شیوه‌نامه‌های بهداشتی کرونا قید شده، عدم انجام تاتو و لیزر است که تعداد ۶ آرایشگر در منزل یا خارج از محیط کار به انجام آن مبادرت داشته که با گزارش‌های صورت گرفته، این مسئله پیگیری و تخلفات انجام شده به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

وی با بیان اینکه بیماری کرونا به طور کامل از بین نرفته و همچنان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در دستور کار آرایشگاه‌ها قرار دارد گفت: استفاده از ماسک در محیط بسته و داشتن تهویه مناسب از مواردی است که آرایشگاه‌ها باید به آن توجه داشته باشند.

محبی افزود: انجام تاتو و لیزر در منزل بدون مجوز قانونی جرم بوده و در صورت گزارش پیگرد قانونی دارد.استفاده از کیف سلامت شخصی در آرایشگاه‌ها یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین عوامل در مهار بیماری‌های واگیردار است.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیزگفت: آرایشگران موظفند قبل از شروع هر آرایش دست‌های خود را به خوبی با آب و صابون شسته و وسایل آرایش را در مقابل چشم مشتری ها ضدعفونی نمایند.

مهندس رضا رحمانیان افزود: استفاده از هر وسیله نوک‌تیز یا برنده به صورت مشترک موجب انتقال بیماری از فردی به فرد دیگر می‌شود و استفاده از پنبه الکل برای ضدعفونی وسایل آرایشگری اطمینان‌بخش نیست و توصیه می‌شود شهروندان از کیف سلامت شخصی استفاده کنند.

وی انجام کلیه امور پزشکی مانند تزریق بوتاکس، ژل، کاشت مژه و غیره در آرایشگاه‌ها را غیرمجاز دانست و گفت: انجام این امور در مطب پزشکان متخصص مجاز است و ارائه تجویز کرم، مواد پوستی و آرایشی توسط متصدیان آرایشگاه ها غیر مجاز و پیگرد قانونی دارد.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم اضافه کرد: متصدیان آرایشگاه‌ها باید وسایل فلزی را در مقابل دیدگان مشتری به مدت ۳۰ ثانیه در معرض شعله مستقیم قرار دهند.

این مسوول گفت: برای ضد عفونی وسایل پلاستیکی آرایشگری مانند شانه و پیش‌بند نیز استفاده از محلول‌های ضدعفونی استاندارد بهترین راه حل است.

رحمانیان افزود: فروش هر گونه محصولات آرایشی و لنزهای رنگی در آرایشگاه‌ها ممنوع است و برای ارائه خدماتی مانند میکروپیگمنتیشن(تاتو)، اپیلاسیون، و آرایش ناخن(مانیکور و پدیکور ) آرایشگر حتماً باید دوره آموزشی مربوطهرا گذرانده و گواهی‌نامه معتبر دوره آموزشی را کسب کرده باشد.

به گفته وی مراجعان هنگام حضور در آرایشگاه سعی کنند وسایل شخصی را با خود ببرند و هنگام کوتاهی مو واصلاح ابرو از آرایشگر درخواست شود قیچی و موچین خود را با استفاده از چراغ الکلی گندزدایی کند.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی اصناف جهرم بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اصناف جهرم دانشگاه علوم پزشکی اصناف جهرم بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی آرایشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۸۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟

اردیبهشت سال جاری بود که رئیس سازمان سنجش در گفت و گویی خبری، در مورد افزایش ظرفیت پزشکی اظهار داشت: «ما دو سال متوالی با هماهنگی کاملی که با وزارت بهداشت داشتیم قانون را اجرا کردیم؛ یعنی سال نخست ۲۰ درصد و سال دوم ۲۰ درصد. امسال سال سوم است. طبعاً تا نیمه دوم مرداد که دفترچه انتخاب رشته آماده شود، وقت هست».

وی در پاسخ به اینکه آیا امسال نیز ٢٠ درصد ظرفیت ورود به پزشکی افزایش خواهد یافت؟، افزود:« طبق قانون باید محقق شود؛ مگر اینکه قانون عوض شود، قانون هم که فعلاً عوض نشده، پس ان‌شاالله محقق خواهد شد».

اظهارات رئیس سازمان سنجش در شرایطی صورت گرفته که در هفته‌ گذشته مرحله‌ اول کنکور ۱۴۰۳ برگزار شده است. داوطلبان در حالی به استقبال مرحله‌ دوم کنکور می‌روند که هنوز تکلیف یکی از مهم‌ترین رشته‌های دانشگاهی مشخص نشده است. حال آن‌که اظهاراتی از این دست، جز افزایش سردرگمی، نتیجه دیگری در پی ندارد.

قانون‌گذاران مشغول کارند

بهمن سال ۱۴۰۰ بود که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای جبران کمبود پزشک در کشور، قانون افزایش ظرفیت پزشکی را تصویب کرد. بر اساس این قانون باید طی چهار سال ظرفیت پذیرش پزشکی در کشور، دوبرابر شود.

قانونی که از اواسط دهه‌ ۹۰ در کشور مطرح و مورد بررسی موافقان و مخالفان زیادی قرار گرفته بود. با روی کار آمدن خسروپناه، دبیر جدید شورا، زمزمه‌هایی در مورد اجرا نشدن قانون بوجود آمد.

وی در روزهای گذشته نیز بار دیگر به این موضوع پرداخته و افزود:«مقرر شده بود که سازمان برنامه و بودجه، زیرساخت‌ها را فراهم کند اما به دلایلی انجام نشد. بزودی گزارش اجرای دوساله‌ این قانون را در جلسه علنی شورا مورد بررسی قرار خواهیم داد و در مورد تداوم اجرای آن تصمیم خواهیم گرفت.»

پیش از این نیز خسروپناه به عنوان نخستین مهمان شورای‌عالی نظام پزشکی در جمع پزشکان حاضر و از دغدغه‌های صنفی آنان مطلع شده بود. در این جلسه سازمان نظام پزشکی با اهدای تندیس ابوعلی سینا از  دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تجلیل کرد.

از سوی دیگر وزارت بهداشت نیز تمایل خاصی به اجرای این قانون نشان نداده است. در سال گذشته عین اللهی، وزیر بهداشت، از تلاش برای تعلیق قانون مصوب شورای عالی به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌های لازم خبر داده بود. حال در آستانه تعیین ظرفیت پذیرش پزشکی در سال تحصیلی جدید، مشخص نیست که چه تصمیمی در این باره گرفته شده است. چرا که در چند هفته‌ اخیر وزارت بهداشت، هیچ اظهار نظری در این‌باره نداشته است. تنها پاسخ وزیر بهداشت به پیگیری‌ها نیز این بوده که باید منتظر تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی ماند.

جدی نبودن وزارت بهداشت در عمل به مصوبه افزایش ظرفیت، سبب شده که زمینه برای فعالیت بیش از پیش نهادهای صنفی نیز فراهم شود. این نهادها نیز بواسطه جایگاهی که دارند بطور مداوم از لزوم توقف قانون افزایش ظرفیت پزشکی سخن به میان می‌آورند.

این اظهارات موجب شده که شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در فاصله‌ کوتاهی که تا اعلام نتایج کنکور باقی مانده دست به تغییر قانون بزند. اقدامی که نه تنها سبب سردرگمی داوطلبان و خانواده‌هایشان می‌شود، بلکه امکان تصمیم‌گیری درست را از شورا می‌گیرد. این در حالی است که تربیت پزشک تاثیر مستقیمی در سلامت جامعه داشته و بسرعت خود را نشان خواهد داد. در صورت هرگونه کم‌توجهی یا اشتباه در قانون‌گذاری، ممکن است نظام سلامت را با چالش‌هایی روبرو کند که به آسانی قابل حل نباشد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ساختمان سازی، بیشترین حوادث کار را در لرستان دارد
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی در لاران
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد